پیشرفت تکنولوژی، استفاده از ربات ها و وسایل تسهیل کننده ی زندگی یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماری مرگ آوریست به نام چاقی. شاید برایتان عجیب باشد که چرا از چاقی به عنوان بیماری مرگ آور نام بردیم. غلو نیست اگر بگوییم عامل بسیاری از بیماری های مزمن از جمله فشار خون، دیابت، چربی خون، کبد چرب و مشکلات فیزیکی از جمله زانو درد، کمر درد، دیسک کمر و آرتروز همین اضافه وزن است. با این وجود آیا نباید به فکر چاره بود و مشکلی را که امروزه حتی کودکان ما را دچار کرده، هر چه زودتر حل کرد؟
1- ارتباط چاقی با بیماری قند خون (دیابت)
شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که از میان عوامل ابتلا به دیابت نوع 2 مثل ژنتیک، چاقی، مصرف دارو، سن، نژاد و بارداری، عامل چاقی رتبه ی اول این عوامل را دارد. طبق مطالعات بیش از 90 درصد افرادی که به دیابت مبتلا هستند، از چاقی رنج می برند. این ارتباط تنگاتنگ اهمیت تغذیه ی سالم و تناسب اندام را دو چندان می کند.
2- ارتباط چاقی با بیماری فشار خون
چاقی به خصوص چاقی شکمی یکی از عوامل اصلی ابتلا به فشار خون بالاست. از ظاهر بد فرمی که شکم بزرگ به وجود می آورد نیز بگذریم، چاقی شکمی ریسک ابتلا به سکته های قلبی را دو چندان می کند. طبق مطالعات و یافته ها، فشار خون در افراد چاق دو تا شش برابر افرادیست که اضافه وزن ندارند.
3- ارتباط چاقی با بیماری کبد چرب
یکی از مهم ترین اعضای بدن انسان کبد است که نقش خارج کردن مواد سمی را از بدن دارد. این ارگان حیاتی را می توان صافی بدن برای از بین بردن سموم دانست. وجود چربی در کبد انسان طبیعی است، اما زمانی که 5 تا 10 درصد آن را چربی ها بگیرند، فرد به کبد چرب مبتلا می شود.
اینجاست که پای رژیم غذایی صحیح و سالم به میان می آید. اگر تغذیه ی شما اصولی و سالم باشد، بدون شک با هیولای کبد چرب مقابله خواهید کرد. تغییر سبک زندگی و اصلاح عادت های غذایی اشتباه نه تنها به سلامت، بلکه به کاهش وزن و تناسب اندام نیز کمک می کند.
4- ارتباط چاقی با بیماری چربی خون
هرچند ممکن است افراد لاغری را نیز ببینید که به چربی خون مبتلا هستند ، اما باز هم درصد این بیماری در افراد چاق بیشتر است. افرادی که دچار اضافه وزن هستند، احتمال چربی خون را تا 6 برابر در خود افزایش داده اند. بدتر از همه اینکه چربی خون ارتباط مستقیمی با دیابت دارد. تحقیقات نشان داده اند که افراد مبتلا به چربی خون به قند خون بالاتری نیز دچار هستند.
5- ارتباط چاقی با بیماری کرونا
اینجا بیش از پیش مشخص می شود که چرا از چاقی باید به عنوان یک عامل مهلک نام برد. این روزها که بازار کرونا داغ شده و هزاران نفر را به کام مرگ کشانده، نشان داده شده است که یکی از عوامل ابتلا به کرونا چاقی است. شاید عجیب به نظر برسد که چاقی و اضافه وزن چه ارتباطی ممکن است با کرونا داشته باشد؟
محققان به این نتیجه رسیده اند که چاقی با سیستم ایمنی بدن به طور مستقیمی در ارتباط است. به این معنا که افراد با افزایش وزن تا حدود زیادی قدرت ایمنی خود را در برابر بیماری ها از دست می دهند. کاهش قدرت ایمنی بدن به معنای ابتلا به انواع بیماری ها از جمله کروناست.
فواید و مزایای رژیم غیر حضوری چیست؟
رژیم غیر حضوری بسیاری از مشکلات را رفع و بهانه های مختلف برای نگرفتن رژیم را برطرف می کند. در ادامه قصد داریم برخی از مزایای رژیم حضوری را برای شما بیان کنیم:
1- مقرون به صرفه است
در رژیم غیر حضوری نیازی به رفت و آمد مکرر برای وزن کشی، مشاوره و هزینه ی رفت و آمد نیست.
2- امنیت بیشتری دارد
وقتی نیاز به حضور در فضای مطب برای مشاوره نباشد، احتمال ابتلا به ویروس هایی همچون کرونا نیز بسیار پایین است. بنابراین بدون نگرانی و با امنیت خاطر بیشتری می توان برنامه رژیم را دنبال کرد.
رژیم کم کربوهیدرات برای کاهش وزن
3- وقت گیر نیست
تصور کنید که برای گرفتن رژیم نیازی به رفت و آمد نباشد و شما به آسانی بتوانید در منزل برنامه ی رژیم خود را دریافت کنید. آیا این گزینه به شما انگیزه ی بیشتری برای ادامه رژیم نمی دهد؟
4- همیشه در دسترس است
رژیم غیر حضوری را می توان به روش های مختلف از طریق واتساپ، تلگرام و یا اپلیکیشن دریافت کرد. به همین دلیل هر زمانی از روز که اراده کنید می توانید به لیست غذایی خود دسترسی داشته باشید.
آیا رژیم کتوژنیک برای کبد چرب مفید است؟
5- درصد موفقیت در آن بیشتر است
درصد موفقیت کاهش وزن به این دلیل در رژیم غیر حضوری بیشتر است که پیگیری پشتیبان ها و در دسترس بودن آنها برای ارائه ی هرگونه مشاوره، انگیزه ی فرد را برای گرفتن رژیم افزایش می دهد. یکی از وظایف اصلی پشتیبان ها دادن انگیزه و جلوگیری از دلسرد شدن شما به رژیم است.