چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کنند؟

آمریکایی ها سالانه دچار میلیون ها بار سرماخوردگی می شوند و دلیل سرماخوردگی شان نیز می تواند 200 ویروس مختلف باشد. در بدترین شرایط ممکن است یک ویروس شما را دچار ذات الریه، عفونت گوش یا آسم کند و یا حتی به بیمارستان بکشاند.

میلیون ها نفر سالانه دچار ویروس آنفولانزا می شوند و این مشکل در دویست هزار نفر از آنها آنقدر حاد می شود که کارشان به بیمارستان کشیده می شود و در حدود سی و شش هزار نفر از آنها نیز به دلیل این عارضه جان خود را از دست می دهند. در اینجا 10 ماده ی غذایی معرفی شده است که با مصرف آنها در فصل زمستان می توانید از شر سرماخوردگی و آنفولانزا در امان بمانید.

سوپ مرغ

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

حتما وقتی دچار سرماخوردگی می شوید مادرتان سریع برای شما سوپ مرغ درست می کند. بله او کار درستی انجام می دهد. نه تنها سوپ مرغ مایعات مورد نیاز بدن شما را برای مقابله با ویروس ها تامین می کند، بلکه التهاب را که موجب شروع علائم و سرماخوردگی بیشترمی شود، از بین می برد.

البته دقیقا مشخص نیست کدام ماده ی غذایی موجود در سوپ از بقیه بهتر است، اما تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از سبزیجات سالم و مرغ موجب بهبود علائم سرماخوردگی در انسان می شود. سوپ مرغ های آماده نیز بد نیستند، اما سعی کنید انواع ارگانیک آن را مصرف کنید نه انواع کنسروی آنها را، چرا که ممکن است دچار بیماری بیوفنول A شوید.

مرکبات

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

ویتامین C که بیشتر در مرکبات یافت می شود، یک نوع آنتی اکسیدان است که می تواند علائم سرماخوردگی را تا 23 درصد کاهش دهد. یک مطالعه ی مروری از 12 مقاله نشان داد که تنها دریافت 1 تا 8 گرم از این ویتامین از طریق مصرف مکمل ها، مرکبات، فلفل دلمه ی قرمز، بروکلی، بروکسل، کدو، سیب زمینی شیرین و سیب زمینی می تواند به پیشگیری از سرماخوردگی کمک کند.

برای برخی از افراد، مصرف بالای ویتامین C موجب مشکلات گوارشی می شود، بنابراین بهتر است در صورت بروز چنین مشکلی، مصرف آن را کاهش دهید.

سیر، پیاز و تره فرنگی

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

آیا مایلید طعم سوپ خود را بهبود ببخشید؟ پس بهتر است سیر و پیاز درون آن بریزید. افزودن این مواد به غذاها و مخصوصا سوپ، موجب افزایش خواص ضدعفونی کنندگی و افزایش ایمنی آن می شود. در یک مطالعه 142 نفر از شرکت کنندگان به دو دسته تقسیم شدند و به یک دسته شبه دارو و به دسته ی دیگر مکمل سیر داده شد.

تعداد افرادی که دچار سرماخوردگی شدند در گروه اول 65 نفر و در گروه دوم تنها 24 نفر بودند. یکی دیگر از خواص سیر، باز کردن سینوس های بسته و دور نگه داشتن ویروس ها می باشد.

زنجبیل

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

یکی دیگر از موادی که می تواند خارش گلوی شما را التیام بخشد، لیموناد زنجبیلی است. زنجبیل دارای موادی است که ترپن نام دارد و به ویژه رینوویروس ها را که دلیل اصلی سرماخوردگی و سرفه هستند مورد هدف قرار می دهد.

به علاوه، این ماده یک کاهش دهنده ی طبیعی تب و درد و یک آرامش بخش خفیف است، بنابراین به شما کمک می کند در مواقع بیماری خواب راحتی داشته باشید. افزودن چند قاشق غذاخوری ریشه ی زنجبیل به چای نیز می تواند به شما کمک کند. هم چنین می توانید ریشه ی زنجبیل را بجوید یا از شربت لیموناد آن استفاده کنید.

عسل

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

عسل به یک ماده ی شفا بخش برای درمان همه ی دردها از جمله سوختگی (عسل خام را بر روی سوختگی بگذارید تا آن را به سرعت درمان کند)، زخم و بریدگی (خواص ضد عفونی عسل طبیعی شبیه به هیدروژن پروکساید است) شهرت دارد.

از آنجا که این ماده، لایه ای بر روی گلوی شما ایجاد می کند، برای بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن با عفونت باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها مقابله می کند.

عسل گندم سیاه دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است و عسل شبدر دارای کمترین میزان.

هشدار: از دادن عسل به بچه های زیر یک سال خودداری کنید. سیستم ایمنی آنها آنقدر تکمیل نشده است که بتواند از بوتولیسم شیر خواران در آنها جلوگیری کند.

ماست

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

ماست دارای باکتری هایی به نام لاکتوباسیلوس روتری است که از تکثیر ویروس هایی که در زمان بیماری به بدن شما وارد می شود، جلوگیری می کند. البته تمام ماست ها حاوی این باکتری مفید نیستند.

بنابراین توصیه ی متخصصان بر مصرف ماست های ارگانیک می باشد.

مواد غذایی سرشار از سلنیوم

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

تنها یک عدد گردوی برزیلی، سلنیوم روزانه ی شما را تامین می کند. سلنیوم یک ماده ی معدنی است که سیستم ایمنی را تقویت می کند.

تقریبا یک گردوی برزیلی حاوی 70 میکرو گرم سلنیوم می باشد. سلنیوم کافی در بدن شما، موجب افزایش سیتوکین و از بین بردن ویروس آنفولانزا در بدن می شود.

منابع دیگر سلنیوم شامل غذاهای دریایی، ماهی کاد و ماهی تن می باشد.

قارچ

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

قارچ که یکی از محصولات کشاورزی مهم محسوب می شود، تولید سیتوکین را در بدن افزایش می دهد. سیتوکین ها، سلول هایی هستند که با عفونت ها مقابله می کنند. به علاوه، قارچ سرشار از پلی ساکارید است که موجب افزایش ایمنی بدن می شود.

در طب سنتی چین، انواع قارچ هایی که به منظور مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی به کار می روند شامل قارچ شیتاکه، مایتاکه و ریشی می باشند.

فلفل سیاه

چه غذاهایی با سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله می کند؟

گرچه بو کردن فلفل موجب عطسه ی شما می شود، اما برای مقابله با زکام بسیار مناسب است. ترکیب فلفل سیاه با زنجبیل و سرکه موجب افزایش جذب داروهای تجویزی و غیر تجویزی می شود.

دانه ی فلفل سیاه، سرشار از پیپرین است که به دارا بودن خواص ضد تب و ضد درد مشهور است.

کاری از گروه محتوای برنافیت

می‌خوای ثابت کنی که می‌تونی به وزن ایده آلت برسی ؟

اصولی و تخصصی ترین برنامه رژیم غذایی رو از برنافیت دریافت کن کنارت هستیم تا سریع تر لباسی که دوست داری رو بپوشی

از همین الان شروع کن تا زودتر به هدفت برسی!
5/5

به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

جدیدترین مقالات

همه مقالات
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments