- برنافیت
- سلامت خانواده
- 12 کیلو لاغری در 3 ماه با دریافت رژیم شیردهی برنافیت
احتمالاً شنیده باشی که تغذیه با شیر مادر برای نوازد خیلی مفیده، اما میدونستی که تغذیه کودک با شیر مادر، برای سلامتی مادر هم مفیده؟ تغذیه کودک با شیر میتونه به کاهش خطر ابتلا به بعضی از بیماریها مثل دیابت یا بیماری قلبی کمک کنه، تازه علاوه بر این میتونه استرس رو از بین ببره و باعث بشه ارتباط بهتری با فرزندت برقرار کنی. شیر مادر مملو از ترکیبات محافظتی و مواد مغذیه هست که برای رشد کودک به شدت ضروریه. به خاطر همینه که شیر مادر رو به عنوان استاندارد طلایی میشناسن که برای تغذیه فرزند خیلی مهمه. هیچ جای تعجبی نیست که برای تولید این طلای مایع باید انرژی زیادی صرف بشه و نیاز تولید شیر به مواد مغذی وابسته هست. به خاطر همین غذاهای سالم بعد از زایمان و دوره شیردهی میتونه بهت کمک کنه هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی حس بهتری داشته باشی.
رژیم شیردهی برنافیت
اگه همون ابتدای شیردهی، شروع کنی به رژیم غذایی و مقدار کالری دریافتی رو کاهش بدی، مسما دچار خستگی میشی و به خاطر همین دیگه قدرت نگداری از فرزندت رو نداری. چون علاوه بر تامین کالریهای لازم برای سوخت و بدن باید مواد لازم برای بدن کودکت رو هم تامین کنی.
به همین دلیل باید برنامه غذایی خوب و اصولی داشته باشی تا اقدام به کاهش وزن کنی و در کنارش در دوران شیردهی دچار مشکل نشی. در رژیم شیردهی مادر در کنار کاهش وزن دغدغهی کم شدن شیرش رو داره ما یه راه حل برات در نظر گرفتیم، تو رژیم شیردهی برنافیت برات سهیه اضافی شیردهی در نظر گرفتیم که دیگه دغدغه این موضوع رو نداشته باشی.
برنامه غذایی سالم به همراه ورزش منظم در دوران شیردهی خیلی بهتر از رژیمهای با کالری پایین و سخگیرانه است. ویدئو زیر بهت میگم که بهترین زمان دریافت رژیم شیردهی برنافیت چه موقع است.
چرا رژیم شیردهی برنافیت گزینه خوبیه؟
1. همسفره شدن با خانواده به همراه تنوع غذایی متنوع
دغدغه اینو داری که با بچه چه جوری 2 مدل غذا درست کنی و هم زمان رژیم بگیری؟ ما تو برنافیت به قدری تنوع غذایی داریم که میتونی تنها یه مدل غذا درست کنی تا همگی سر یه سفر باشید و به رژیمت هم پایبند باشی، اینجوری دیگه لازم نیست غذای جداگانه درست کنی. تازه ما برات سهمیه اضافی شیردهی هم به برنامه غذایت اضافه کردیم که نگران کم شدن شیر برای فرزندت نباشی.
2. ارائه رژیم زیر نظر پشتیبان اختصاصی
هر زمانی، هر سوالی داشتی، انگیزهات کم شد یا هر مشکلی برات پیش اومد، کارشناس تغذیه اختصاصی برنافیت هواتو داره. راستی برای داشتن کارشناس تغذیه اختصاصی تو رژیم برنافیت نیاز به پرداخت هیچ هزینهی اضافی هم نداری. داشتن یه متخصص تغذیه در طول دوره رژیم شیردهی بهت کمک میکنه همچی روی برنامه پیش بره و چیزی از قلم نیافته!
3. دسترسی آسان به برنامه غذایی با اپلیکیشن برنافیت
حالا شما رو به بخش حساس این محصول دعوت میکنم! اپلیکیشن و وب سایت برنافیت. خیلی راحت زمانی که وارد اپلیکیشن یا وب سایت برنافیت شدی به راحتی میتونی برنامه غذایی خودت رو باب میل خودت تغییر بدی و هرجا که بودی به برنامه غذایی خودت دسترسی داشته باشی.
و از همه جالبتر عضو گروه ماراتن لاغری گروهی برنافیت میشی که همه وضعیت جسمانی مشابه به تو دارن، این جوری با انگیزه بالا رژیمت رو ادامه میدی و از سایر اتفاقات گروههای دیگه با خبر میشی.
4. عضویت در گروههای ماراتن لاغری گروهی
ما تو برنافیت تمام هموغممون این هست که انگیزهات حین رژیم کم نشه و حسابی بهت خوش بگذره. حالا بگو مگه میشه؟! معلومه که میشه.. عضو گروه ماراتن برنافیت میشی و حسابی کنار هم گروهیهات تجربه کسب میکنی و به راحتی رژیم شیردهی رو ادامه میدی.
ویژگیهای رژیم شیردهی برنافیت چیه؟
- ثابت و متعادل نگه داشتن وزن مادر
- جلوگیری از چاق شدن مادر
- برطرف کردن نیازهای تغذیهای جنین
- جلوگیری از سوء تغذیه در مادران شیرده
- تامین کردن نیازهای طبیعی مادر
تو رژیم شیردهی چه اتفاقاتی برات میافته؟
رژیم شیردهی برنافیت برای چه افرادی مناسبه؟
- اگه تناسب اندام برات ارزش بالایی داره.
- کسایی که میترسن بعد از دوره شیردهی دچار افزایش وزن بی رویه بشن.
- سلامتی نوزادت برات اهمیت داره.
- مادرانی که به تنهایی کاری رو انجام نمیدن و سختی کار براشون سخت میشه.
- انگیزه و روحیه کافی برای انجام رو نداری.
- احساس شکست و افسردگی میکنی.
- بیشتر اوقات حوصله انجام کاری رو نداری.
- یه مادر اجتماعی هستی و دوست داری اکثر اوقات کارهای گروهی انجام بدی.
- علاقه زیاد به تعامل و ارتباط با دیگران داری.
نمونه برنامه غذایی بارداری برنافیت
مراحل دریافت رژیم شیردهی به چه صورتی است؟
زمانی که رژیم شیردهی رو دریافت کنی، طبق مراحل زیر خدمات ویژه برنافیت رو دریافت میکنی :
- بعد از ثبت نام و ثبت اطلاعات جسمانی خودت تو نرم افزار با مشاوره و پشتیبان اختصاصی شخصی خودت آشنا میشی.
- پشتیبان اختصاصی وضعیت جسمانی تو رو بررسی میکنه و برای دریافت برنامه غذایی راهنماییت میکنه.
- به مدت یه هفته طبق برنامه غذایی که داری پیش میری.
- هر نکات آموزشی توسط پشتیبانهای اختصاصی برنافیت تو واتساپ برات ارسال میشه.
- در حین رژیم هر سوالی داشتی کافیه از طریق واتساپ با متخصص تغذیه خودت درمیون بزاری.
- تازه بعدش عضو گروه رژیم شیردهی میشی.
- مشاورههای تغذیه هر 2 هفته یکبار وزن، قد، میزان کاهش وزن، درصد لاغری، مشکلات و … مورد بررسی قرار میدن و با شما ارتباط برقرار میکنن.
- این روال به مدت 3 ماه ادامه داره و تمام همو غم برنافیت اینه که تا رسیدن به هدفت کنارت باشه.
هزینه رژیم شیردهی برنافیت چقدره؟
رژیم شيردهی برنافیت ، 425 هزارتومان که با تخفیف 375 هزار تومان شده. دیگه چی از این بهتر؟
چطور رژیم شیردهی برنافیت رو دریافت کنم؟
برای دریافت رژیم شیردهی حتی یه لحظه هم مکث نکن. کافیه فرم زیر رو کامل کنی. نحوه ثبت نام رو گام به گام برات این پایین توضیح دادم.
مرحله اول
- جنسیت خودتو انتخاب کن.
- وزن، قد و سن خودتو وارد کن.
مرحله دوم
- در این قسمت گزارش میزان اضافه وزنت رو نشون میده.
- روی دکمه دریافت رژیم کلیک کن.
مرحله سوم
- برای ثبت نام و دریافت رژیم باید مشخصاتت رو وارد کن که شامل: نام، نام خانوادگی و شماره موبایل هست.
مرحله چهارم
- در مرحله چهارم اگر به بیماری خاصی مبتلا هستی باید مشخص کنی.
- روی دکمه دریافت رژیم کلیک کن.
مرحله پنجم
- با توجه به شرایط جسمانیتون، برات مشخص میشه که رژیم تثیبت وزن مناسبه برات یا نه؟!
- اگه رژیم تثبیت وزن برات مناسب نبود، برنافیت بستههای رژیم دیگهای رو بهت پیشنهاد میکنه.
- با انتخاب یکی از بسته ها ازت میخواد که اگه کد تخفیف داری وارد کنی.
- در نهایت پرداخت یا به صورت پرداخت اینترنتی انجام میشه که این روش به صورت سریع و آنی از طریق کلیه کارتهای بانکی عضو شتاب انجام میشه، یا انتقال کارت به کارت که تایید پرداخت کارت به کارت حداکثر 24 ساعت زمان میبره.
- در نهایت روی دکمه خرید و دریافت رژیم بزن و برای دریافت رژیم هزینه رو پرداخت کن.
به خانواده بزرگ برنافیت خوش اومدی ?
برای دریافت رژیم شمارتو وارد کن:
[accordion question=”.”]
دریافت رژیم شیردهی همواره یکی از دغدغه های مادران باردار بوده و هست. مسئله افزایش وزن در این دوران برای بسیاری از مادران شیرده ناخوشایند و آزاردهنده است. به همین دلیل بسیاری از آنها به سراغ انواع رژیم های کاهش وزن میروند، اما متاسفانه اکثر آنها در دام رژیمهای غیر اصولی و نامتعارف میافتند. مشکل از آنجا شکل میگیرد که مادران شیرده فکر میکنند که در طول شیردهی باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند، در صورتی که این پرخوری غیراصولی باعث اضافه وزن در آنها میشود. امروز برنافیت قصد دارد با بررسی مسئلهی رژیم شیردهی به تمام سوالات شما دوستان در این زمینه کمک کند. با ما همراه باشید.درصورتی که هنوز در دوران بارداری هستید، می توانید با مراجعه به صفحه دریافت رژیم بارداری، از شرایط دریافت این رژیم مطلع شوید.
رژیم شیردهی خوب است یا بد؟
اولین مسئله که در مورد رژیم غذایی مادر شیرده باید به آن بپردازیم این است که رژیم لاغری افراطی در دوران شیردهی توصیه نمیشود. تنها راه برای جلوگیری از این اضافه وزن یک برنامه غذایی درست و مناسب برای این دوران میباشد. اگر رژیم غذایی در این دوران خودسرانه یا غیراصولی باشد هم مادر و هم نوزاد را دچار مشکل میکند.
در دوران شیردهی بهتر است لاغر شویم یا چاق؟
در دورا ن شیردهی علاوه بر اینکه باید به به کالری مواد غذایی توجه کنیم باید به نوع و کیفیت کالری مصرفی نیز توجه زیادی داشته باشیم. در واقع تمام نیازهای یک مادر شیرده باید در نظر گرفته شود. در دوران شیردهی با توجه به افزایش اشتها و باورهای غلط در مورد تغذیه و کمتحرکی مادران شیرده معمولا دچار افزایش وزن و چاقی میشوند.
در دوران شیردهی نه لاغری مفرط و نه اضافه وزن و چاقی توصیه میشود، بلکه استفاده از یک رژیم تغذیه مناسب که هم سلامت مادر و هم کودک و تمامی نیازهای جسمی آنها را در نظر داشته باشد توصیه میشود.
برای چه شرایطی در دوران شیردهی رژیم توصیه نمیشود؟
بعد از زایمان و در دوران شیردهی باز هم خانمها دغدغه اضافه دارند. در این دوران باید از رژیمهای غذایی سنگین پرهیز شود، زیرا ممکن است مادر شیرده را دچار کمبود ید و ویتامینهایی مثل B12 کند. در این دوران سعی کنید علاوه بر استفاده از یک سبک تغذیهای مناسب همراه با ورزش وزن کم کنید.
مادرانی که دچار بیماریهایی مثل سلیاک هستند یا به غذاهای خاصی حساس هستند، نباید از رژیمهای لاغری غیر اصولی استفاده کنند. همچنین مادرانی که حجم شیر در آنها کم است نباید از هیچ رژیم غذایی برای کاهش وزن استفاده کنند.
آیا رژیم شیردهی به کودک آسیب میزند؟
یک رژیم تغذیه مناسب در دوران شیردهی که باعث آسیب به کودک شیرخوار نشود باید نیازهای کودک و مادر را برطرف کند و همچنین از چاق شدن مادر جلوگیری کرده و وزن را ثابت نگه دارد. یک رژیم شیردهی اصولی باید بعد از 6 ماهه اول شیردهی باشد و در مادرانی استفاده شود که شیر مورد نیاز برای نوزاد خود را داشته باشند. یک رژیم لاغری سختگیرانه با کالری پایین میتواند برای کودک و مادر خطرناک باشد.
برنامه غذایی برای مادران شیرده
هنگام شیردهی نیازی نیست که تغییرات زیادی در نوع غذای همیشگی بدهید به شرطی که از تمام گروههای غذایی استفاده کرده باشید. به خاطر داشته باشید که حذف یک غذا اگر به صورت غیر اصولی و غیر منطقی صورت بگیرد به تغذیه نوزاد شما نیز آسیب خواهد زد. کاهش وزن در مادران شیرده باید به آهستگی انجام شود، وگرنه سطح انرژی شما را کم کرده و تولید شیر را نیز کاهش میدهد. در یک رژیم غذایی سالم برای مادران شیرده حتما باید ماهی، چربیهای سالم مثل روغن زیتون و غذاهای مقوی و مغذی مصرف شوند.
نکاتی در مورد مصرف غذاهای سالم در دوران شیردهی
دریافت تمام مواد مغذی که بدن شما به آن نیاز دارد همیشه آسان نیست. مادرها چه بچه ی شیرخوار و یا نوپا داشته باشند، همیشه خسته و مشغول هستند. به علاوه اگر کمک کار هم نداشته باشند، انجام تمام کارها برای آنها بسیار دشوار خواهد شد.
در این دوران، پختن غذاهای سالم و مراقبت از بدن در حاشیه قرار می گیرد. چنین چیزی کاملا قابل درک است، اما توجه به خود نیز بسیار اهمیت دارد. اگر غذای شما کافی یا مناسب نباشد، زودتر خسته می شوید، وزن شما به شدت کاهش می یابد و به هیچ وجه احساس خوبی نخواهید داشت. اگر زمانی را برای خوب غذا خوردن و مراقبت از خود بگذارید، سالم تر و قویتر خواهید ماند. این برای شما و نوزادتان نیز بهتر است. در اینجا چند نکته ی تغذیهی سالم برای مادران شیرده بیان شده است.
1- یک رژیم غذایی متعادل برای خود در نظر بگیرید
اگر می توانید، روزانه سه وعده غذایی کامل همراه با غذاها و میان وعده های سالم مصرف کنید. حتی مصرف شش وعده ی کوچک تر بهتر است. سعی کنید میوه ها و سبزیجات متنوع، پروتئینهای فاقد چربی و غلات کامل مصرف کنید و میان وعده های فاقد کالری را محدود کنید. سعی کنید به جای کلوچه و چیپس از میان وعدههای سالم، میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.
2- به برنامه ی هفتگی خود مقداری ماهی اضافه کنید
غذاهای دریایی مثل ماهی منبع سالمی از پروتئین ها هستند که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نیز می باشند. مصرف 2 تا 3 بار غذاهای دریایی کم جیوه مثل سالمون، ماهی تن، تیلاپیا، کاد، میگو و ماهی مرکب در هفته برای مادران شیرده بسیار مفید می باشد.
3- روزانه به میزان مناسب کالری دریافت کنید
شیردهی و تولید شیر در سینه، انرژی زیادی مصرف میکند. مادران شیرده نسبت به افراد معمولی باید 500 کالری بیشتر مصرف کنند. اما منظور از کالری در اینجا چیست؟ هله هوله ها دارای کالری زیادی می باشند، اما مغذی نیستند. این کالری ای نیست که مادران شیرده به آن نیاز دارند. هرازگاهی میتوانید هله هوله مصرف کنید، اما بهتر است کالری خود را از طریق غذاها و میان وعدههای سالم به دست آورید.
4- غذاهایی مصرف کنید که تولید شیر را افزایش میدهند
بسیاری از غذاها و میان وعدههایی که در طول روز مصرف میکنید، میتواند موجب افزایش تولید شیر در سینهها شود. بلغور جو دوسر، نخود، سبزیجات تیره و بادام برای افزایش تولید شیر بسیار موثر است.
5- مصرف برخی از غذاها را محدود کنید
اگر شما یک مادر شیرده هستید به هیچ وجه نباید به یک رژیم غذایی سفت و سخت بچسبید. میتوانید به راحتی از غذاهای تند، شکلات یا سیر استفاده کنید. حتی میتوانید از هله هوله و قهوهی صبحگاهی لذت ببرید اما نکتهی مهم اینجاست که بیش از حد از این غذاها مصرف نکنید. به هر میزان که تمایل دارید از غذاهای سالم استفاده کنید اما غذاهای ناسالم را به صورت متعادل مصرف کنید.
6- به میزان کافی آب بنوشید
شیر مادر، بیشتر حاوی آب است و عمل شیردهی، شما را تشنه تر خواهد کرد. به همین دلیل است که مادران شیرده باید مصرف آب خود را افزایش دهند. آنها باید به میزان کافی آب بنوشند تا تشنگی شان برطرف شود و روزانه 8 لیوان آب یا نوشیدنی های سالم مصرف کنند. بهتر است پس از هر شیردهی یک لیوان آب بنوشند.
7- مصرف ویتامینها را فراموش نکنید
گرچه یک رژیم غذایی سالم برای مادران شیرده، شامل تمام ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز است، اما مصرف مکملهای ویتامینی در دوران پیش از زایمان بسیار اهمیت دارد. با این وجود باید در نظر داشته باشید که ویتامینها نمیتوانند جایگزین یک برنامهی غذایی سالم شوند، تنها باید به آنها اضافه شوند.
از طرف دیگر اگر فردی دچار کمبود ویتامین باشد، رژیم غذایی گیاهخواری گرفته باشد، یا عمل لاغری انجام داده باشد، باید حتما از ویتامینها استفاده کند. در این موارد پزشک شما تشخیص خواهد داد از چه ویتامین های مازاد دیگری میتوانید مصرف کنید.
8- مراقب برنامه ی غذایی خود باشید
اگر نگران افزایش وزن خود در دوران بارداری هستید، باید بدانید که این تنها شما نیستید که با این مشکل روبه روست، بلکه این یک نگرانی رایج در میان همه ی مادران است. باید به خاطر داشته باشید که بلافاصله پس از زایمان، نباید رژیم گرفت. یک رژیم غذایی کم کالری یا مصرف قرص های رژیمی و گیاهان دارویی کاهش وزن، برای مادران شیرده اصلا مناسب نیست و به هیچ وجه توصیه نمی شود. این کار هم برای شما و هم برای فرزندتان خطرناک است. پس از زایمان و ایجاد شیر در سینه می توانید زیر نظر پزشک یک رژیم غذایی سالم بگیرید و برخی از ورزش ها را انجام دهید تا به وزن مطلوبتان برسید. البته باید عاقلانه فکر کنید و به یاد داشته باشید که 9 ماه طول کشیده تا به این وزن برسید پس نیاز به 9 ماه زمان دارید تا به وزن اولیه ی خود بازگردید.
دریافت نمونه رژیم لاغری در شیردهی رایگان برای مادرانی که قصد گرفتن رژیم دارند
در ادامه برای اینکه با رژیم شیردهی آشنا شوید، نمونهای از رژیم شیردهی برنافیت برای شما بیان شده است. البته توجه داشته باشید که این رژیم تنها مربوط به یک روز است و تنها به عنوان نمونه است. توصیه نمیشود که از این رژیم استفاده کنید، چرا که رژیم شیردهی برنافیت درست مثل رژیمهای دیگر با توجه به ویژگیهای جسمانی هر فرد مثل قد، وزن، سن، میزان فعالیت فیزیکی و … تعیین میشود. در ادامه یک نمونه از این رژیم برای شما بیان شده است:
- صبحانه: 80 گرم نان + 10 گرم کره + 2 قاشق مرباخوری عسل
- میان وعدهی صبح: 1 واحد میوه + 3 عدد بیسکویت ساقه طلایی
- قبل از نهار: 1 عدد سیب + 2 لیوان آب
- نهار: 1.5 کفگیر لوبیا پلو با گوشت+ سالاد
- میان وعدهی عصر: 3 عدد خرما + 1.5 واحد میوه
- شام: 90گرم نان + 1 عدد تخم مرغ آبپز + 1 عدد سیب زمینی آبپز + خیار و گوجه
- سهمیهی شیردهی: 1 لیوان شیر پرچرب + 1 لیوان آب هویج
- سهمیهی قند: 6 عدد خرما یا 12 عدد قند
- سهمیهی چاشنیها: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- سهمیهی لبنیات: 2 لیوان شیر نیمچرب
مشکلاتی که مادران شیرده ممکن است با آن مواجه شوند کدامند؟
شیردهی دوران عجیبی برای مادران است و ممکن است به دلایل مختلف آنها را با شرایط گوناگونی مواجه کند. در ادامه به علت و درمان برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت:
1- علت زانودرد در دوران شیردهی
بسیاری از خانمها در دوران شیردهی از کمردرد و زانو درد و درد مفاصل شکایت دارند. علت این دردها میتواند تاثیر هورمونهای بارداری روی رباطها باشد. دردهای مفاصل معمولا با گذشت چند هفته بعد از زایمان برطرف میشوند. یکی از این هورمونها هورمون ریلاکسین است.
این هورمون بر روی ماهیچههای رحم و استخوانهای لگن و رباطها اثر گذاشته و باعث شل شدن رباطهایی که به حرکت مفصل کمک میکنند میشوند. در مادرانی که زودتر از موعد ورزش و کارهای سنگین را شروع میکنند این دردها بیشتر دیده میشوند.
2- علت افسردگی مادران شیرده
مادران شیرده به دلیل روند زایمان و عوامل محیطی و وراثت دچار افسردگی میشوند که میزان آن در افراد مختلف متفاوت میباشد. این افسردگی خود را با کج خلقی و بیخوابی، ناتوانی در انجام کارهای روزمره و و خستگی نشان میدهد. از علائم افسردگی در دوران شیردهی به عدم حمایت و ارتباط با همسر و اطرافیان، زایمان بسیار سخت، وضعیت اقتصادی، عدم برنامه ریزی برای تولد کودک، مصرف دخانیات، استرس، اضطراب، ژنتیک و وراثت میتوان اشاره کرد.
3- علت ریزش مو در دوران شیردهی
ریزش مو در دوران شیردهی امری شایع است که معمولا از 2 تا 4 ماهگی نوزاد آغاز میشود. پس از زایمان بر اثر کاهش هورمونها باعث میشود که تعداد زیادی از موها ریزش پیدا کنند و تا چند ماه حتی یکسال بعد از زایمان نیز این ریزش ادامه پیدا کند. از علل ریزش موها در این دوران میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- مصرف کم مکملها و ویتامینها
2- مشکلات هورمونی و تیروئید
3- کم خونی
4- عدم تغذیه سالم و مناسب
4- علت کم شدن شیر مادر
از علل کم شدن شیر مادر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- کم بودن تعداد وعدههای شیردهی
2- شروع غذای کمکی
3- استرس و اضطراب
4- عدم استراحت کافی
5- بارداری مجدد
6- انواع بیماریها مثل سرما خوردگی و آنفولانزا
7- سیگار و الکل
8- مصرف زیاد مواد کافئین دار
9- مصرف بعضی از داروها مثل داروهای سینوزیت، حساسیت و سرماخوردگی
روش درمان کم شدن شیر مادر
موارد زیر کمک میکند تا مشکل کم شدن شیر مادر برطرف شود:
- استراحت به میزان کافی
- توجه بیشتر به نوع و کیفیت تغذیه
- کم کردن مصرف کافئین
- عدم مصرف قرصهای ضدبارداری
- افزایش مکیدن مکرر پستان توسط نوزاد
- تقویت سیستم ایمنی مادر
- پرهیز از پرخوری یا کم خوری غیر اصولی
- فعالیت جسمی مناسب
برای افزایش شیرمادر چه مواد غذایی باید مصرف شود؟
برای افزایش شیر مادر یکی از بهترین راهها این است که شیردهی را ادامه دهید. تحریک شدن اعصاب هنگام شیردهی به افزایش تولید شیر در سینه ها کمک فراوانی میکند. مواد متعددی به افزایش شیر مادر کمک میکنند از جمله:
- رازیانه
- دانه شنبلیله
- اسفناج و برگ چغندر
- سیر
- دانه کنجد سیاه
- هویج
- انواع آبمیوهها
- دانه جو
- مارچوبه
- زیره سبز
- ماهی سالمون
- ریحان و شوید
- زرد آلو
- کدو سبز
- بادام
- شیر گاو
- نخود
مصرف زنجبیل در شیردهی مجاز است؟
مصرف زنجبیل در دوران شیردهی به افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و برطرف کردن حالت تهوع و افزایش شیر مادر کمک فراوانی میکند. زنجبیل در بهبود عوارض زایمان و افزایش تولید شیر مادر نقش مهمی دارد. زنجبیل همچنین به تسکین درد، جلوگیری از ناراحتیهای گوارشی، پیشگیری از آرتروز، ابتلا به سرطان، همچنین بهبود جریان خون و درمان بیماریهای مزمن کمک شایانی میکند.
داروهای رایج در دوران شیردهی کدامند؟
برخی از داروها بیشتر از بقیه در دوزان شیردهی توسط مادران مصرف میشود که در ادامه به دو مورد از شایعترین آنها میپردازیم:
ناپروکسن در شیردهی
ناپروکسن یک داروی ضدالتهاب است که معمولا برای درمان آرتریت، تورم، تب و یبوست استفاده میشود. بیشتر مادران میتوانند از ناپروکسن در دوران شیردهی استفاده کنند که البته باید برای دوره کوتاهی باشد و برای تمدید آن باید با پزشک مشورت کرد. عوارض قرص ناپروکسن برای مادران شیرده شامل موارد زیر میشود:
- خواب آلودگی وسرگیجه
- احتباس آب در بدن
- یبوست و اسهال
- کهیر
- سوزش سر معده
- سردرد
- بی اشتهایی
- سوء هاضمه
- مشکلات شنیداری
- اختلالات بینایی
تاثیر مصرف ژلوفن در دوران شیردهی
تقریبا تمام داروهایی که در دوران شیردهی توسط مادر مصرف میشوند میتوانند به شیر مادر منتقل شوند. داروهایی مثل استامینیوفن، ایبو پروفن، ژلوفن و ناپروکسن به دلیل اینکه کمتر به شیر مادر منتقل میشوند بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند، ولی آسپرین باید با احتیاط مصرف شود.
تاثیر واکسن کرونا در دوران شیردهی
تحقیقات نشان داده که تزریق واکسن کرونا در مادران شیرده باعث افزایش ایمنی در بدن نوزاد میشود و تزریق این واکسن برای مادران شیرده بلامانع است. با تزریق واکسن کرونا پادتن در بدن مادر شیرده ایجاد شده و این پادتن از طریق شیر مادر به نوزادش منتقل میشود. محققان میگویند واکسن سینوفارم، کووکسین و اسپوتنیک به دلیل اینکه هنوز اطلاعاتی در مورد اینکه آیا در دوران شیردهی منع مصرف دارند یا نه پیشنهاد نمیشود و در هر صورت بهتر است با پزشک مشورت شود.
[/accordion]