برای مقابله با بیماری ها چه مقدار چای سبز مصرف کنیم؟

توانایی چای سبز برای مقابله با بیماری ها ابتدا در ژاپن کشف شد، یعنی زمانی که دریافتند مردمی که در یک ناحیه ی خاص چای می نوشند کمتر دچار سرطان می شوند. از آن زمان به بعد، مطالعات نشان داد که نوشیدن چای سبز با محافظت از سلول ها از عوامل سمی، کشتن سلول های سرطان زا و مهار رشد و متاستاز تومورها از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. مطالعات نشان داده است که این چای کلسترول های مضر (LDL) را پایین می آورد، التهاب را کم می کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. به علاوه همانند یک ضد ویروس و آنتی بیوتیک طبیعی، باکتری های پاتوژنیک را بدون آسیب رساندن به فلوراهای مفید از بین می برد. یکی دیگر از خواص چای سبز، افزایش متابولیسم بدن و کمک به کاهش وزن است.

برای پیشگیری از ابتلا به دیابت، بدن شما به چه میزان چای سبز نیاز دارد؟

راز مقابله ی چای سبز با بیماری ها در محتوای اپی گالو کاتچین- 3- گالات آن می باشد، ماده ای که خاصیت آنتی اکسیدانی آن 100برابر بیشتر از ویتامین C و 25 برابر بیشتر از ویتامین E است. البته این ماده به سرعت جذب نمی شود، بنابراین برای بهره بردن از خواص آن باید کمی صبور باشید.

بر اساس مطالعات، برای اینکه مدام از خواص ضد سرطان این ماده بهره ببرید، باید روزانه حداقل 5 فنجان بزرگ (فنجان 250 میلی لیتری) چای سبز بنوشید. بسته به کیفیت چای، نوشیدن آن به شما 300 تا 400 میلی گرم اپی گالو کاتچین- 3- گالات می دهد.

مصرف این میزان چای بسیار زیاد به نظر می رسد، به جای آن می توانید حداقل روزانه یک یا دو فنجان از این چای را مصرف کنید. با رعایت موارد زیر می توانید طعم و مزایای این ماده را افزایش دهید.

نکات مفید در مورد نوشیدن چای سبز

  1. از چای سبز ارگانیک که در آنها از آفت کش ها استفاده نشده مصرف کنید.
  2. محتوای اپی گالو کاتچین- 3- گالات در میان محصولات مختلف چای سبز متفاوت است، بنابراین برای افزایش دریافت این ماده تحقیق کنید یا از سازندگان آنها در این مورد سوال کنید.
  3. گفته می شود که چینی های باستان عقیده داشتند باید چای سبز را از جنگل های بارانی برداشت کرد و آن را در کنار برکه ی گل سوسن نوشید. اگر چنین گزینه ای برای شما غیر ممکن است، می توانید در مکانی با آسودگی بنشینید و در کمال آرامش آن را بنوشید.
  4. وقتی می خواهید این چای را دم کنید، از آبی استفاده کنید که جوشیده نباشد تا از افزایش طعم تلخ آن جلوگیری شود.
  5. چای سبز را به آرامی بنوشید، حتی اگر می توانید آن را برای چند ثانیه در دهانتان نگه دارید تا دریافت محتوای اپی گالو کاتچین- 3- گالات آن را افزایش دهید.
  6. اگر چای شما تلخ شد، بار بعد آن را 3 تا 5 دقیقه کمتر بجوشانید.
  7. به طور کلی برگ چای سبز طعم بهتری دارد، اما برخی از چای های کیسه ای نیز طعم فوق العاده ای می توانند داشته باشند.
  8. چند قطره لیموترش به چای خود اضافه کنید. اسید موجود در مرکبات اپی گالو کاتچین- 3- گالات موجود در آن را دو برابر می کند.
  9. پس از نوشیدن سومین فنجان چای تازه دم کنید، چرا که اپی گالو کاتچین- 3- گالات موجود در آن پس از سومین فنجان به شدت کاهش می یابد.
  10. از نوشیدن این چای در هنگام خواب خودداری کنید، چرا که کافئین موجود در آن موجب بی خوابی شما می شود.
  11. اگر نوشیدن چای سبز موجب حالت تهوع می شود به دلیل اسید معده ی شماست، بنابراین بهتر است آن را همراه با غذا میل کنید.
  12. چای سبز را همراه با یک رژیم غذایی مغذی استفاده کنید تا خواص آن افزایش یابد.
  13. از مصرف مکمل های چای سبز یا محصولات لاغری اکیدا خودداری کنید، چرا که به کبدتان آسیب می رساند. اگر پس از استفاده از یک محصول بیمار شدید، مصرف آن را قطع و به پزشک مراجعه کنید.
  14. چای سبز ماچا (پودری) حاوی اپی گالو کاتچین- 3- گالات بیشتری از چای معمولی است، بنابراین از مصرف زیاد آن بپرهیزید، زیرا ممکن است موجب آسیب هایی به کبد شما بشود.
  15. مصرف چای سبز خود را در زمان بارداری به حداقل برسانید چرا که اپی گالو کاتچین- 3- گالات موجب کاهش اسید فولیک در سلول های شما می شود.

مصرف چای سبز به شما احساس بسیار خوشایندتری از قهوه یا انواع دیگر چای می دهد. این نکات به شما کمک می کنند تا حداکثر استفاده را از مصرف چای سبز ببرید.

کاری از گروه محتوای برنافیت

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments