یکی از خوشمزه‌ترین انواع ژله‌‌هاس که نه تنها بچه‌هارو تازه توجه بزرگ‌‌ترها رو هم به خودش جذب می‌کنه. این نوع ژله برای هر نوع مراسمی مخصوصا شب یلدا مناسبه و با طعم و زیبایی خودش همه رو به خودش جذب می‌کنه. اینجوری همه‌ی مهمون‌ها با دیدن این نوع ژله قطعا کنجکاو می‌شن و می‌خوان طعم ژله رژیمی خوشمزه رو بچشن. درست کردن این ژله رژیمی خیلی آسونه و فقط به دقت و ظرافت نیاز داره. خیلی از افرادی که از دیابت، اضافه وزن و … رنج می‌برن نمی‌تونن از طعم بی‌نظیر ژله بهره ببرن. برای این که همه بتونن این نوع ژله رو مصرف کنن، برنافیت طرز تهیه ژله رژیمی رو آموزش داده که علاوه بر شب یلدا، مخصوص بیماران دیابتی هم هست. پس در ادامه با برنافیت همراه باش. راستی برای شام شب یلدا هم طرز تهیه خورشت کرفس رژیمی رو آموزش دادم فراموش نکن یه سری بزن. از همه مهم‌تر اگه می‌خوای کالری خوراکی‌های شب یلدا رو بدونی به صورت لیست بندی برات ‌آماده کردم حتما بخون تا شب یلدا از خوراکی‌های خوشمزه لذت ببری و نگران اضافه وزن نباشی.

طرز تهیه ژله رژیمی خوشمزه

ماده اصلی و اوليه تمامی ژله‌های طبیعی و رژیمی ژلاتینه، اما ژلاتین چيه؟

پودر ژلاتین چیه؟

ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود نداره و از هیدرولیز استخوان‌ها و غضروف‌های بدن گاو هست. ژلاتین خالص 84 درصد پروتئین، 14 درصد رطوبت و 2 درصد خاکستر هستش. پودر ژلاتین به طور طبیعی رطوبت تو فضای باز رو جذب می‌کنه. اگر رطوبت ژلاتین از 16 درصد بیش‎تر بشه، احتمال رشد قارچ و خراب شدن وجود داره. ژلاتین معمولا تو آب سرد نامحلوله، اما تو آب گرم حل می‌شه. این ماده قادره تا 10 برابر حجم خود آب رو جذب کنه و در دمای 30 تا 50 درجه شروع به تشکیل ژله می‌کنه.

آیا ژلاتین و ژله گیاهی وجود نداره؟

گیاهخواران به خاطر اعتقاداتی که دارن، از مصرف هر فرآورده حیوانی دوری می‌کنن. معمولا به این افراد توصیه می‌شه به جای پودر ژلاتین از ژله آگار استفاده کنن. آگار (نوعی جلبک) و پکتین (یک کربوهیدرات گیاهی) از جمله ترکیبات گیاهی هست که ‌تونه جایگزین ژلاتین بشه. پکتین یک ماده کربوهیدراتی هست که از ساختارهای ژلاتین گیاهی موجود تو میوه‌ها و سبزیجات به دست میاد.

طرز تهیه ژله رژیمی خوشمزه و لذیذ

ژله برای چه افرادی ممنوعه؟

وقتی صحبت از ژلاتین می‌شه، همه ژله و خواص استخوان سازی رو به یاد میارن. ژله حاوی کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم هست و منبع خوبی از ریزمغذی‌ها به حساب میاد. اما ژله‌های آماده حاوی کمی شکر، رنگ و اسانس هستن و به خاطر همین باید در تهیه اون دقت کنی. اگر می‌خوای ژله رو با پودرهای آماده درست کنی، شکر بهش اضافه نکن. توجه داشته باش که مصرف ژله برای کودکان زیر سه سال ممنوعه، کسایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارن یا مشکلات گوارشی حاد، باید در مصرف ژله احتیاط کنن.

طرز تهیه ژله رژیمی و طبیعی

می‌تونی هر ماده‌ای اعم از تکه‌های میوه یا آب میوه‌ها رو با عسل شیرین کنی بعد پودر ژلاتین حل شده رو تو آب جوش (به ازای هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک لیوان آب) اضافه کنی بزاری تو یخچال و بعد از یه ساعت ژله شما آماده‌اس.