لاغری با زردچوبه | نکاتی که باید قبل از مصرف زردچوبه برای رژیم بدانید

زردچوبه، یک ادویه ی نارنجی گرد مانند است که مردم از قدیم الایام برای بهبود طعم، به غذاها اضافه می کردند. این ادویه در دستور پخت غذاهای هندی بسیار استفاده می شود و به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شهرت بسیاری یافته است. التهاب، بیماری های زیادی از جمله آرتریت، بیماری قلبی و افسردگی را به همراه دارد. یک ماده ی شیمایی به نام کورکومین در زردچوبه وجود دارد که موجب تسکین التهاب می شود. اما نکاتی در مورد مصرف مکمل های زردچوبه وجود دارد که محققان در مورد آن تردیدهایی دارند. مصرف مکمل های زردچوبه گاهی با خطراتی همراه است که به ندرت در مورد آن بحث شده. در ادامه به نکاتی که باید پیش از مصرف مکمل ها در نظر بگیرید، اشاره شده است.

مزایای مصرف این مکمل ها همچنان با تردید همراه است.

بسیاری از مطالعات، مصرف مکمل های زردچوبه را با کاهش بیماری های مربوط به التهاب همچون کاهش درد، حفظ مغز از سکته و بیماری های دژنراتیو مثل آلزایمر(برای خواندن درباره ارتباط زردچوبه با حافظه کلیک کنید)، در ارتباط می دانند. با وجود اینکه شواهد نامتناقض دیگری، مصرف زردچوبه را با بهبود علائم آرتریت ارتباط می دهد، اما موضوع اینجاست که این مطالعات بر روی حیوانات و در محیط آزمایشگاهی انجام شده و نه بر روی افراد.

دلایل بسیاری برای این خوش بینی وجود دارد، اما برای افرادی که تصور می کنند مصرف بیش از حد زردچوبه موجب درمان آنها می شود، می توان گفت که این مطالعات تنها در مراحل مقدماتی است. می توانید مصرف زردچوبه را از میزان کم، مثلا 500 تا 1000 میلی گرم کورکومین در روز همراه با غذا شروع کنید.

مصرف مکمل های زردچوبه با خطراتی همراه است

تحقیقات بر روی مکمل های زردچوبه نشان داده است که مصرف آنها خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد. البته بیشتر مکمل ها با خطر آلودگی و برچسب های نادرست همراه هستند. میزان مکمل ها به ندرت تنظیم شده هستند. بیش از 20 از درصد از مکمل های زردچوبه حاوی کورکومین کمتری از میزان برچسب خود هستند که مابقی آن با سرب پر شده است.

باید آن را همراه با غذا مصرف کنید

اگر زردچوبه به تنهایی مصرف شود، بدن شما برای جذب کورکومین تلاش می کند. اما اگر آن را با چربی های سالم همچون آجیل، ماست و روغن زیتون مصرف کنید و یا آن را به غذاهای چرب اضافه کنید، بدن می تواند کورکومین بیشتری جذب کند. ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه نیز توانایی روده برای جذب آن را افزایش می دهد.

حرف آخر

به جای اینکه قرص های زردچوبه مصرف کنید، خود زردچوبه را به غذا، سس یا ماست خود اضافه کنید.

پیشنهاد برنافیت : لاغری با دانه چیا

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments