تزریق ژل یکی از روش های موثر برای رفع خط خنده، گودی زیر چشم، حجم دادن به لب و پر کردن گونه است. ژل تزریقی، ماده ایست که مستقیما به چروک ها تزریق می شود تا آنها را محو یا بخشی از صورت را پر کند. این ژل ها کم خطر هستند و عوارض جانبی ناچیزی دارند. برخی از رایج ترین عوارض مصرف آنها، قرمزی، تورم، کبودی و درد خفیف می باشد.
تزریق ژل یک روش بسیار محبوب در میان افرادیست که قصد از بین بردن چین و چروک های صورت را دارند. وقتی پیر می شویم، پوستمان چربی طبیعی خود را از دست می دهد. این موضوع منجر به چین و چروک و افتادگی پوست می شود. اگر نشانه های پیری بر روی پوست شما پدیدار شده است، بهترین راه حل، تزریق ژل است.
ژل های تزریقی در چه مواردی مصرف می شوند؟
ژل های تزریقی کاربردهای زیادی دارند که در ادامه به آنها اشاره شده است:
- جوانسازی و پر کردن گونه ها
- از بین بردن خط خنده
- حجم دادن به لب ها و از بین بردن چروک های دور لب
- از بین بردن گودی زیر چشم
- بهبود تو رفتگی زخم ها
ژل های تزریقی چگونه عمل می کنند؟
ژل تزریقی، ماده ایست که مستقیما به چین و چروک های پوست تزریق می شود تا آنها را برطرف و یا بخشی از صورت را حجیم تر کند. بسته به نوع ژل، نتایج از چند ماه تا دو سال به طول می انجامد. بسیاری از این ژل ها دائمی نیستند، اما نتایج آن ممکن است پنج سال یا بیشتر طول بکشد.
پیشنهاد برنافیت: چگونه چین و چروک های دور چشم را برطرف کنیم؟
آیا تزریق ژل همان بوتاکس است؟
تزیق ژل و بوتاکس، یکسان نیستند. ژل ها موجب افزایش حجم در محل تزریق می شوند، اما بوتاکس با فلج کردن ماهیچه های مربوط به چین و چروک ها موجب از بین بردن آنها می شود. بوتاکس موجب حجیم کردن اعضای صورت نمی شود. برای نتایج بهتر، بوتاکس و ژل ها می توانند به طور همزمان استفاده شوند.
مواد تشکیل دهنده ی ژل های تزریقی چه هستند؟
ژل های تزریقی به دو شکل وجود دارند: طبیعی و مصنوعی. ژل های طبیعی همچون هیالورونیک اسید دارای نتایج سریع هستند، اما به سرعت شکسته و توسط بدن جذب می شوند. دوام ژل های طبیعی از 3 تا 8 ماه است. این ژل ها واکنش آلرژیک کمتری در بدن ایجاد می کنند. خطر این نوع ژل ها شامل توده شدن و یا حرکت آنها به نقاط دیگر است. هر چند چنین مشکلی به ندرت رخ می دهد.
ژل های مصنوعی همانند ژل های طبیعی شکسته نمی شوند. هر چند این ژل ها نیمه موقت محسوب می شوند، اما نتایج آن بسیار زود گذر است. خطر این ژل ها همانند ژل های طبیعیست با این تفاوت که مشکل آنها دو چندان است، چرا که جذب نمی شوند.
تفاوت بین انواع ژل ها چیست؟
هر چند عملکرد ژل ها به یک شکل است، اما برندهای مختلف با مواد فعال متفاوتی ساخته می شوند. مثلا ژوویدرم و ژوویدرم والیوم هر دو با هیالورونیک اسید ساخته می شوند. ژوویدرم برای از بین بردن خطوط پایین چهره استفاده می شود. این در حالیست که ژوویدرم والیوم برای پر کردن گونه ها به کار می رود. نمی توان گفت کدام ژل بهتر است. متخصص شما بر اساس تکنیک و تجربه ی شخصی ممکن است از ژل های متفاوتی استفاده کند. انتخاب یک ژل به نیازهای شخصی و درصد ریسک پذیری بستگی دارد.
عوارض جانبی استفاده از ژل های تزریقی چیست؟
برخی از رایج ترین عوارض تزریق ژل عبارتند از: قرمزی خفیف، تورم، کبودی و درد خفیف می باشد. این عوارض جانبی موقتی هستتند و در عرض چند روز از بین می روند. 48 ساعت پیش از درمان از مصرف قرص های ضد التهابی همچون ایبو پروفن و آسپرین و یا ویتامین E بپرهیزید.
کاری از گروه محتوای برنافیت