همه ی سبزیجات دارای ترکیبات یکسانی نیستند، برخی از آنها سرشار از مواد مغذی دوست دار قلب و کاهش دهنده ی کلسترول و برخی از آنها تنها سرشار از آب سبز هستند. وقتی می توانید از سبزیجات رنگی، مفید و خوشمزه بهره ببرید، چرا تنها از برگ کاهو و شاخه ی کرفس استفاده می کنید؟ در اینجا به سبزیجاتی اشاره شده که سرشار از مواد مغذی است و افزودنشان به سوپ می تواند آن را خوش طعم تر کند.برای خواندن دستور پخت سوپ رژیمی کلیک کنید. همینطور می توانید برای دریافت رژیم گیاهخواری به صفحه مربوطه وارد شوید.
سبزیجات برگ دار
برگ چغندر، کلم برگ و اسفناج سرشار از ویتامین K، ویتامین A و ترکیبات حاوی سولفور است که کلونی باکتری های سالم را در روده ی شما متنوع می سازد.
سبزیجات با رنگ روشن
گوجه، فلفل، کدو و بادمجان در رنگ های مختلفی وجود دارند که هر رنگ آن دارای مشخصات غذایی متفاوتی است. از فلفل دلمه ی نارنجی، بادمجان خالدار و گوجه ی زرد استفاده کنید تا از مواد مغذی آن بهره مند گردید.
حبوبات
لوبیا، نخود و عدس، همه جزء خانواده ی حبوبات محسوب می شوند. آنها یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی محسوب می شوند. ترکیب پروتئین و فیبر محلول آنها موجب شده که به یک ماده ی سیر کننده تبدیل شوند.
سبزیجات ریشه دار
سبزیجات ریشه دار مثل سیب زمینی، کرفس، و هویج بسیار مغذی هستند، چرا که مواد مغذی را از دل خاک بیرون می کشند و به ساقه ی آن انتقال می دهند. به همین دلیل، زیر پوستشان توده ای از مواد مغذی جمع شده است. در هنگام استفاده از این ماده، از سبزیجات ریشه دار جوان تر استفاده کنید (بدون آنکه پوست آن را بکنید).
گیاهان
در هنگام پختن سوپ از گیاهانی چون ریحان، نعناع، پیاز کوهی و جعفری استفاده کنید. این کار سوپ شما را بسیار خوش طعم خواهد کرد.
قارچ
قارچ ها وقتی به سوپ اضافه شوند، مولکول های طعم دهنده ی قوی را از خود آزاد می کنند. اگر طعم قارچ را دوست ندارید، آن را ریز کرده و در سوپ خود بریزید تا تکه های آن زیر دندانتان نرود.
اسپیرولینا
اسپیرولینا یک پودر سبز رنگ است که از جلبک دریایی خشک تهیه می شود. این ماده سرشار از پروتئین، آهن و کلسیم است. از آنجا که این ماده، مغذی، اما کم حجم است، بدون اضافه کردن سبزیجات دیگر می تواند فیبر زیادی به سوپ شما بیافزاید. اگر نتوانستید این ماده را بیابید، آن را با اسفناج یا جلبک خشک جایگزین کنید.
چای سبز پودر شده
این ماده درست همانند چای سبز، سرشار از آنتی اکسیدان است. طعم تلخ مزه اش، طعم و ویژگی های پیچیده ای به آن می بخشد. این ماده حاوی کافئین است، در نتیجه نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
بذر کنف
این دانه، یک پروتئین کامل محسوب می شود، چرا که آمینواسیدها و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 آن فراوان است. این دانه دارای یک بافت نرم است و طعم فوق العاده ای به غذای شما می دهد.
دارچین سایگون
همه ی دارچین ها دارای خواص یکسانی نیستند. دارچین سایگون که به دارچین ویتنامی نیز معروف است، به گونه ی دیگری از دارچین معمولی تولید می شود. این دارچین، دارای خواص فوق العاده و مثبتی بر روی سلامت قلب و عروق می باشد. ریختن آن در سوپ، طعم فوق العاده ای به آن می دهد. در اینجا می توانید با خواص شگفت آنگیز دارچین آشنا شوید.
زردچوبه
زردچوبه در واقع بخشی از ساقه ی زیر زمینی ریشه ی گیاهی است که آن را مصرف می کنیم. این ماده، سرشار از ترکیبات ضد التهابی است که وقتی با گرما و فلفل سیاه مخلوط شود، یک سوپرفود می سازد.