نیاز به مشاوره تغذیه داری؟

گیاه ریواس،گیاهی است که طبع سرد و خشک دارد و ویژگی های ظاهری آن، دارای برگ‌های بزرگ، پهن، موج دار و به رنگ سبز روشن است. این گیاه بهاری، طعم و مزه ترشی دارد و بصورت خام و پخته مورد استفاده قرار میگیرد. برگ های گیاه ریواس، سمی هست و نباید مصرف شود و غیر خوراکی می‌باشد. ساقه‌ های این گیاه، خوراکی می‌باشد و به رنگ قرمز ملایم، صورتی و سبز کم‌رنگ و ترش مزه میباشد. گل های این گیاه که بسیار کوچک است و به رنگ زرد مایل به سبز، بصورت خوشه ای در انتهای ساقه ظاهر می‎‌شوند. ریشه‌های گیاه ریواس بسیار عمیق و محکم است و چندین سال می‌تواند در زمین باقی بماند. این گیاه خوشمزه ارزش غذایی و خاصیت بالایی دارد و بدلیل اینکه کالری کمی دارد، برای استفاده در زمان لاغری و رژیم غذایی مناسب می‌باشد.

ریواس

ارزش غذایی و میزان کالری ریواس

گیاه ریواس سرشار از ویتامین، مواد معدنی و مغذی بالایی می‌باشد. میزان کالری غذایی و ارزش غذایی موجود در 100 گرم از گیاه ریواس به شرح زیر است:

کالری:  22 کیلوکالری

کربوهیدرات:  5 گرم

چربی:  0.5 گرم

آب:  95 گرم

پروتئین:  1 گرم

فیبر:  2 گرم

قند:  1.5 گرم

ویتامن سی:  10 میلی‌گرم

ویتامین کا:  30 میکروگرم

ویتامین آ:  10 میکروگرم

فولات:  7 میکروگرم

کلسیم:  90 میلی‌گرم

پتاسیم:  290 میلی‌گرم

منیزیم:  14 میلی‌گرم

فسفر:  16 میلی‌گرم

آهن:  0.5 میلی‌گرم

سدیم:  5 میلی‌گرم

روی:  0.3 میلی‌ گرم

پیشنهاد برنافیت: با بهترین میوه‌ها و سبزیجات بهاری آشنا شوید

سخن آخر

در فصل بهار، گیاه ریواس طزفداران بسیاری دارد که این خوراکی خوشمزه را بصورت خام و یا پخته بصورت دسر و یا خورشت مصرف میکنند. گیاه ریواس اثرات مثبتی برابعاد مختلف سلامتی دارد مانند اثر برکبدچرب، عملکرد قلب و عروق، کاهش فشارخون، کاهش وزن و اثرات دیگری که بر جنبه‌های مختلف سلامتی دارد. اما توصیه می‌شود که در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید تا دچار مشکل نشوید.

 

 

0 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments