نیاز به مشاوره تغذیه داری؟

یکی دیگر از شیرینی‌های بسیار محبوب و قدیمی میان مردم شیرینی نارگیلی می‌باشد. این با طعم ، عطرخوش و بافت نرمی که دارد، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این شیرینی لذیذ که در بسیاری از مناسبت‌ها و اعیاد مورد استقبال قرار می‌گیرد از پودر نارگیل، سفیده تخم‌مرغ و شکر تهیه شده است. شیرینی نارگیلی بدلیل ترکیباتی که دارد حاوی مواد مغذی، موادمعدنی و ویتامین می‌باشد. میزان کالری این شرینی بالا می‌باشد در نتیجه باید در میزان مصرف آن اعتدال را رعایت کرد. زیرا مصرف بی‌رویه آن باعث افزایش وزن می‌شود.در ادامه میزان کالری و ارزش غذایی موجود د راین شیرینی محبوب را بررسی خواهیم کرد.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش

coconut white chocolate truffles with half coconut scaled

ارزش غذایی و میزان کالری

شیرینی نارگیلی به دلیل ترکیباتی که دارد شامل مواد مغذی و معدنی زیر می‌باشد. میزان ارزش غذایی و کالری غذایی موجود در یک عدد متوسط از شیرینی نارگیلی که 20 گرم می‌باشد به شرح زیر است:

  • کالری: 110 کیلو کالری
  • چربی: 6 گرم
  • قند: 9 گرم
  • کربوهیدرات: 13 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 30 میلی گرم

سخن آخر

اگرچه شیرینی نارگیلی بسیار محبوب و خوشمزه می‌باشد. به راحتی میتواند در دسترس عموم مردم قرار بگیرد اما به خاطر داشته باشید که در مقایسه با شیرینی های دیگر از میزان کالری کمتری برخوردار است، اما به یاد داشته باشید که استفاده بی‌رویه و خارج از اعتدال آن باعث می‌شود که به مشکلاتی از جمله چاقی و اضافه وزن دچار شوید. بیماران دیابتی در خوردن آن باید احتیاط کنند زیرا خوردن بیش از حد آن باعث افزایش قند خون نیز می‌شود. همچنین اگر زمینه آلرژی به نارگیل و روغن آن دارید باید در مصرف شیرینی آن نیز دقت لازم را داشته باشید تا دچار مشکلات جبران ناپذیری نشوید.

 

0 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments