گوجه سبز یکی از از خوراکی های بسیار خوشمزه و پرطرفداری می باشد که در میان اکثریت مردم از محبوبیت بالایی برخوردار است. گوجه سبز به نام آلوچه نیز در برخی از مناطق نام گذاری میشود. این میوه خوشمزه مزه ترشی دارد و به رنگ سبز میباشد و دارای پوست نازک و یک هسته سفت و سخت در میانه آن می باشد. این میوه در مناطق معتدل رشد میکند، گوجه سبز بیشتر در فصل بهار و تابستان یافت میشود و با ورود به فصل تابستان این میوه رسیده میشود و به آلو سیاه و یا زرد تبدیل میشود. میوه گوجه سبز بیشتر با چاشنی نمک میل میشود و جزو تنقلات محبوب به حساب میآید. گوجه سبز طیع سردی دارد و یک میوه آبدار است که دارای ویتامین ها، منابع معدنی و آنتی اکسیدان میباشد. گوجه سبز بدلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد مغذی برای سلامت بدن مفید و خواص شگفت انگیز بسیاری دارا میباشد.
ارزش غذایی و کالری گوجه سبز
گوجه سبز بدلیل اینکه حاوی ویتامین ها، موادا مغذی و آنتی اکسیدان است برای بدن مفید بوده و مصرف آن به سلامت بدن کمک میکند. میزان ارزش غذایی و کالری در 100 گرم گوجه سبز به میزان زیر است:
- کالری: 45 کیلو کالری
- آب: 87 گرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- پروتئین: 0.7 گرم
- چربی کل: 0.28 گرم
- قند طبیعی: 9 گرم
- فیبر غذایی: 1.5 گرم
- ویتامین کا: 6 میکرو گرم
- ویتامین آ: 35 واحد بین المللی UI
- ویتامین سی: 9 میلی گرم
- آهن: 0.17 میلی گرم
- کلسیم: 17 میلی گرم
- پتاسیم: 157 میلی گرم
- سدیم: 6 میلی گرم
- منیزیم: 5 میلی گرم
سخن اخر
اگرچه میوه گوجه سبز بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد اما در میزان مصرف آن باید اعتدال را رعایت کنید و یک واحد میوه معادل یک لیوان گوجه سبز مصرف کنید . زیرا مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد نفخ معده و سردی میشود. همچنین بدلیل اینکه ترشی دارد میزان استفاده آن به مقدار زیاد باعث افت فشارخون و ساییدگی مینای دندان میشود.