[iconbox title=”اگر وقت ندارید…” title_align=”right” content_align=”right” layout=”boxed” align=”right” type=”vector” icon=”momizat-icon-pencil2″ icon_align_to=”title” size=”32″ icon_color=”#3e256a” ]تنها گوشت و منابع حیوانی نیستند که می توانند آهن مورد نیاز ما را تامین کنند. برخی از منابع گیاهی شامل بروکلی، اسفناج، برگ چغندر و لوبیا دارای آهن بیشتری از گوشت می باشند.[/iconbox]
مصرف آهن بسیار اهمیت دارد. افراد بالغ باید روزانه 8 تا 27 میلی گرم آهن در روز مصرف کنند که البته این میزان در زنان مسن، باردار و شیرده بیشتر است. گرچه گوشت یکی از منابع اصلی آهن است، اما گزینه های گیاهی دیگری نیز وجود دارد که به اندازه ی گوشت حاوی آهن هستند. این غذاها در ادامه معرفی شده اند.
[masterslider id=”43″]
[gap height=”20″]
کاری از گروه محتوای برنافیت