تنها گوشت و منابع حیوانی نیستند که می توانند آهن مورد نیاز ما را تامین کنند. برخی از منابع گیاهی شامل بروکلی، اسفناج، برگ چغندر و لوبیا دارای آهن بیشتری از گوشت می باشند.
مصرف آهن بسیار اهمیت دارد. افراد بالغ باید روزانه ۸ تا ۲۷ میلی گرم آهن در روز مصرف کنند که البته این میزان در زنان مسن، باردار و شیرده بیشتر است. گرچه گوشت یکی از منابع اصلی آهن است، اما گزینه های گیاهی دیگری نیز وجود دارد که به اندازه ی گوشت حاوی آهن هستند. این غذاها در ادامه معرفی شده اند.
پیشنهاد برنافیت :دریافت رژیم گیاهخواری
[masterslider id=”۴۳″]
[gap height=”۲۰″]