بهترین غذاهای ضد التهابی کدامند؟

[iconbox title=”اگر وقت ندارید…” title_align=”right” content_align=”right” layout=”boxed”  align=”right” type=”vector” icon=”momizat-icon-pencil2″ icon_align_to=”title” size=”32″ icon_color=”#3e256a” ]التهاب مزمن یک فاکتور مهم در بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، بیماری هاشیموتو و فیبرومیالژیا می باشد. التهاب، روند پیری را تسریع می کند و موجب کاهش وزن و مشکلات گوارشی می شود. برخی از داروهای تجویزی و غیر تجویزی برای کاهش التهاب مفیدند، اما دوز مصرفی آنها بسیار اهمیت دارد. خوشبختانه برخی از مواد غذایی ضد التهابی همچون سیر، ماهی های چرب، آجیل ها، شکلات تلخ و زنجبیل وجود دارند که به طور طبیعی به کاهش التهاب کمک می کنند.

وقتی دچار سر درد یا درد مفاصل می شوید، آسان ترین روش، استفاده از داروهای ضد التهابی غیر تجویزی است. نشان داده شده که یک دوز از داروهای غیر تجویزی یا داروهای تجویزی ضد التهابی به شدت خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد، اما اگر این داروها بیشتر از دوز پیشنهادی مصرف شوند، موجب آسیب های روده ای شدیدی می شوند.

[masterslider id=”45″]

[gap height=”20″]

کاری از گروه محتوای برنافیت

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments

مطالب مرتبط:

خانه