محققان دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسیده اند که آجیل ها، محصولات لبنی کامل و پنیر، هیچ تاثیری بر روی افزایش وزن ندارند. این بدین معناست که شما می توانید با وجود مصرف غذاهای مورد علاقه ی خود، چربی های شکمی را نیز بسوزانید. در این مقاله به طرز تهیه ی 4 سس چربی سوز اشاره شده که می تواند به سوزاندن چربی های شکم شما کمک کند.
سس مایونز خانگی
تهیه ی سه چهارم فنجان از این سس چربی سوز
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان کلی: 5 دقیقه
مواد لازم
- یک چهارم فنجان شیر سویای شیرین نشده یا شیر کامل
- نصف قاشق غذاخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک چهارم فنجان از یک روغن با طعم خنثی مثل روغن کاژیره ی اولئیک بالا
- یک سوم فنجان از یک روغن دیگر با طعم خنثی برای بهبود طعم یا روغن زیتون فوق العاده بکر برای ایجاد طعم بهتر
طرز تهیه
- تمام مواد را در یک شیشه ی مربای دهان گشاد یا فنجان قرار دهید که در هنگام ترکیب کردن از ظرف بیرون نریزد. آنقدر آن را مخلوط کنید (حدود دو دقیقه) که حالت خامه ای و ضخیم پیدا کند، سپس درب شیشه را ببندید.
- شیشه را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید. آن را می توانید به مدت 1 یا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
در تهیه ی این سس، سعی کنید شیر بادام یا شیرهای طعم دار دیگر را جایگزین شیر سویا یا شیر کامل نکنید. اگر سس مایونز شما به اندازه ی کافی ضخیم نشد، روغن بیشتری به آن اضافه کنید و یا بیشتر آن را هم بزنید.
سس خردل
تهیه ی یک فنجان از این سس چربی سوز
زمان آماده سازی: 3 دقیقه
زمان کلی: 3 دقیقه
مواد لازم
- سه چهارم فنجان روغن زیتون فوق العاده بکر
- یک چهارم فنجان سرکه
- دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
- یک هشتم قاشق غذاخوری نمک
- یک هشتم قاشق غذاخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
تمام مواد را در یک شیشه بریزید. درب آن را محکم ببندید و تا حدی به هم بزنید که به خوبی با هم ترکیب شوند. این سس رامی توان در یخچال به مدت یک ماه و در کابینت به مدت یک یا دو هفته نگهداری کرد.
نکته: برای اینکه این روغن فوق العاده بکر نرم و مایع بماند، یا آن را در کابینت نگهداری کنید و یا یک ساعت پیش از مصرف آن را از یخچال خارج کنید، چرا که روغن زیتون فوق العاده بکر در صورتی که در یخچال باشد، جامد می شود.
سس کره ی بادام زمینی
برای تهیه ی سه چهارم فنجان از این سس چربی سوز
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان کلی: 5 دقیقه
مواد لازم
- نصف فنجان کره ی بادام زمینی
- سه چهارم فنجان آب جوش
- دو قاشق غذا خوری سس سویا
- دو قاشق غذا خوری سرکه ی برنج چاشنی نزده
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد سرخ کردنی
- دو قاشق غذا خوری زنجبیل تازه ی خرد شده
طرز تهیه
در یک کاسه ی متوسط، کره ی بادام زمینی، آب، سس سویا، سرکه، روغن و زنجبیل را تا جایی به هم بزنید تا نرم و یک دست شود. آن را برای مدتی در یخچال نگه دارید تا آماده ی خوردن شود. پیش از مصرف، آن را در دمای اتاق نگه دارید. برای رقیق کردن سس، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.
سس لیموی تاهینی (بخارا)
تهیه ی سه چهارم فنجان از این سس چربی سوز
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان کلی: 5 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذا خوری آبلیموی تازه
- یک حبه سیر کوچک
- برگ های دو تا سه شاخه جعفری تازه
- یک چهارم فنجان تاهینی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
- یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
- یک چهارم فنجان آب (در صورت نیاز)
طرز تهیه
- تمام مواد به جز آب را در یک ظرف شیشه ای دهان گشاد بریزید تا موقع مخلوط کردن از درون ظرف بیرون نریزد.
- با مخلوط کن آن را به هم بزنید تا خمیر ضخیمی حاصل شود. در حال مخلوط کردن به آرامی آب را درون آن بریزید تا به شکل خامه ای درآید.
- درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. این سس را می توانید برای یک یا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی در هر وعده: 50 کالری، 1 گرم پروتئین، 1 گرم کربوهیدرات، 0 گرم فیبر و 5 گرم چربی