غذاهای گیاهی که میزان آهن آنها بیشتر از گوشت است

تنها گوشت و منابع حیوانی نیستند که می توانند آهن مورد نیاز ما را تامین کنند. برخی از منابع گیاهی شامل بروکلی، اسفناج، برگ چغندر و لوبیا دارای آهن بیشتری از گوشت می باشند.

مصرف آهن بسیار اهمیت دارد. افراد بالغ باید روزانه 8 تا 27 میلی گرم آهن در روز مصرف کنند که البته این میزان در زنان مسن، باردار و شیرده بیشتر است. گرچه گوشت یکی از منابع اصلی آهن است، اما گزینه های گیاهی دیگری نیز وجود دارد که به اندازه ی گوشت حاوی آهن هستند. این غذاها در ادامه معرفی شده اند.

پیشنهاد برنافیت :دریافت رژیم گیاهخواری

[masterslider id=”43″]

[gap height=”20″]

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments