7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

شاید به نظر شما درست کردن ساندویچ سالم، تنها گذاشتن مقداری مواد غذایی بین دو تکه نان باشد و ممکن است تصور کنید همه ی شما در تهیه ی آن به اندازه ی کافی مهارت دارید، اما اصلا اینگونه نیست. کارهایی که بیشتر ما با ساندویچ خود انجام می دهیم، موجب خراب شدن آن می شود که در ادامه ی مقاله به برخی از آنها اشاره شده است.

1- نان ساندویچی شما بیش از حد برشته شده است

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

نان برشته، بهتر می تواند ساندویچ شما را نگه دارد، اما اگر بیش از حد برشته شود بافت آن شکننده می شود و حتی ممکن است هنگام خوردن سقف دهان شما را زخم کند. به جای اینکه نان ساندویچی را برای مدت طولانی در توستر قرار دهید تا قهوه ای شود، آن را زمانی که تازه طلایی رنگ شده از توستر خارج کنید.

2- مواد داخل ساندویچ را به خوبی پخش نکرده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

اگر مواد داخلی را به خوبی پخش نکنید، در نهایت یک ساندویچ بی مزه خواهید داشت. گوشه های داخلی باید به خوبی پر شوند و هیچ قسمتی از آن نباید خالی بماند.

3- مواد داخل ساندویچ را به خوبی تکه تکه نکرده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

قطعات داخل ساندویچ باید به خوبی خرد و پخش شوند تا گاز زدن را راحت تر کنند. به جای اینکه نان ساندویچی خود را با تکه های بزرگ سبزیجات و گوشت پر کنید، آنها را قطعه قطعه کنید.

4- از سبزیجات خام زیاد استفاده کرده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

گوجه، خیار و کاهو مواد پر کننده ای هستند که کالری آنها بسیار کم است و برای پر کردن ساندویچ گزینه ی مناسبی محسوب می شوند، اما قرار دادن بیش از حد آنها  موجب می شود یک ساندویچ خیس داشته باشید، به خصوص اگر ساعت ها پیش آن را تهیه کرده باشید.

5- لایه ها را به اشتباه قرار داده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

برای اینکه هنگام گاز زدن ساندویچ، از به هم ریختن آن جلوگیری کنید، لایه های آن را درست قرار دهید. ابتدا لایه های سنگین تر مثل گوشت را داخل نان قرار دهید و سپس از لایه های سبک تر مثل گوجه و پنیر و در آخر نیز از سبک ترین لایه مثل کاهو، پیاز و جوانه ها استفاده کنید.

6- به درستی برش نزده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

اگر ساندویچ شما بسیار بزرگ است، آن را به صورت زاویه دار نصف کنید. برش های مستطیلی نیز از پخش شدن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که ساندویچ را تنها با چاقو نصف کنید تا از هم نپاشد.نکات استفاده از تخته برش را بخوانید.

7- درست بسته بندی نکرده اید

7 اشتباه که موجب خراب شدن ساندویچ می شود

پیچیدن ساندویچ در کیسه های پلاستیکی و فریزری از پاشیده شدن آن جلوگیری می کند. حتی می توانید آنها را در فویل های آلومینومی بپیچید و هر گاه خواستید آنها را گرم و مصرف کنید.

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments